سرویس های ایکس باکس

سرویس های ایکس باکس

 

ایکس باکس برای جبران اشتباهات پیشین خود در ابتدا تمرکزش را روی معرفی سرویس‌های جدید قرار داد. سرویس پلی اِنیوِر (Play Anywhere) و گیم‌پس (Game Pass) از جمله سرویس‌های نوآورانه‌ای در صنعت بازی به شمار می‌روند که تجارب گیمرها را از جنبه‌های گوناگونی به‌طرزی مثبت تغییر می‌دهند.

تیم ایکس باکس با سرویس پلی انیور، بستری را فراهم کردتا بازی‌های انحصاری کنسول ایکس باکس وان برای دارندگان رایانه‌های ویندوز ۱۰ نیز در دسترس قرار بگیرد.

سرویس های ایکس باکس

سرویس های ایکس باکس

در طرف دیگر، سرویس گیم‌پس قرار دارد که شیوه‌ی تازه‌ای را برای نخستین‌بار در این صنعت پیش گرفته است. کاربران می‌توانند با پرداخت ۱۰ دلار در هر ماه، به بیش از ۱۰۰ بازی دسترسی پیدا کنند. سرویس اشتراکی گیم‌پس افزون‌بر بازی‌های دیگر سازندگان، بازی‌های انحصاری مایکروسافت را نیز شامل می‌شود.

نکته‌ مهم درباره‌ی این سرویس، اضافه‌شدن بازی‌های انحصاری جدید ایکس باکس وان به‌محض انتشار در این سرویس است که قطعاً نکته‌ مثبتی برای آن محسوب می‌شود. اهالی مایکروسافت برای ارائه‌ی تجربه‌ای غنی به مشترکین این سرویس هر ماه به تعداد بازی‌های موجود در آن می‌افزایند تا از این حیث تمامی سلایق پوشش داده شوند.

در بخش نرم‌افزاری نیز مایکروسافت تصمیم به استفاده از نسخه‌ مخصوص ویندوز ۱۰ برای کنسول بازی گرفته است که مزایای بی‌شماری را با خود به‌همراه دارد. به‌لطف بهره‌گیری از ویندوز ۱۰، کنسول بازی مایکروسافت به فروشگاه نرم‌افزاری این سیستم‌عامل دسترسی دارد؛ از این رو کاربران می‌توانند در صورت نیاز با مراجعه به این فروشگاه اقدام به دانلود برنامه‌های موردنیازشان کند.

این نکته از اهمیت بالایی برخوردار است، زیرا بسیاری از افراد افزون‌بر انجام بازی‌های ویدیویی به تماشای فیلم و سریال نیز علاقه‌ی وافری دارند. وجود صدها اپلیکیشن نمایش فایل‌های ویدیویی و استریم آنلاین فیلم، سریال و موسیقی نظیر نت‌فلیکس، یوتیوب و اسپاتیفای با پشتیبانی عالی، ایکس باکس وان را از منظر نرم‌افزاری چند پله بالاتر از PS4 قرار می‌دهد.